eur:
392.62
usd:
366.04
bux:
66838.85
2024. április 25. csütörtök Márk

Házkutatást tartottak a Márki-Zay-pártnál

Az MMNP kampányfőnöke megerősítette a sajtóinformációkat.

1500 oldalnyi iratot és több száz megabyte-nyi adatot foglalt le a NAV kedden Márki-Zay Péter pártja, az MMNP Alkotmány utcai irodájában - értesült a Magyar Hang, az információt pedig megerősítette a párt kampánystábja, amely hozzátette azt is: a dél körül érkezett hivatalnokok 2022-es papírokat kértek el.

A párt kampányfőnöke, Szalma Botond reménykedésének adott hangot, hogy más pártokat, alapítványokat is ilyen alapossággal vizsgálnak majd.

Szalma Botond a lapnak még arra is rámutatott, épp e napon kezdeményeztek ügyészségi vizsgálatot Orbán Viktor felelősségének tisztázására a Novák Katalin köztársasági elnök lemondásához vezető kegyelmi ügyben.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×