eur:
394.05
usd:
369.37
bux:
65214.53
2024. április 19. péntek Emma
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Simicskó Istvánnal, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetőjével közösen tartott sajtótájékoztatón a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülése után a balatonfüredi Kisfaludy Galériában 2023. február 23-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Bejelentést tesz Kocsis Máté a Fidesz államfőjelöltjéről

A Fidesz kihelyezett képviselőcsoporti ülése után tart hamarosan tájékoztatót a frakcióvezető.

Kétnapos kihelyezett frakcióülést tartanak a kormánypártok Balatonalmádiban, amelynek témája a posztjáról lemondó köztársasági elnök, Novák Katalin utódjelöltjének a kiválasztása is.

Kocsis Máté frakcióvezető hamarosan bejelentést tesz az ügyben, a tájékoztatót az Infostart élőben közvetíti.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 16:25
×
×
×
×