eur:
389.64
usd:
363.42
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója (b), Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára (k) és Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) főigazgatója (j) az új egészségügyi ügyeleti alapellátási rendszerrel és a bevezetett 1830-as hívószámmal kapcsolatban tartott sajtótájékoztatón Budapesten, a központi mentőállomáson 2023. február 17-én.
Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Újabb fontos agglomerácós településen szűnik meg a háziorvosi ügyelet

Február 1-től lép életbe a változás.

Február 1-jétől Pomázon is megszüntetik a háziorvosi ügyeletet, amely a település mellett ellátja a térség - Pilisborosjenő, Üröm, Budakalász, Csobánka és Pilisszentkereszt - lakosságát is. Erről a Pomázi Polgár, a település önkormányzatának lapja adott hírt.

Ennek alapján az atv.hu azt írja: háziorvosi ügyelet februártól már csak Szentendrén lesz elérhető.

Itt a térség háziorvosai lesznek ügyeleti jelleggel beosztva, majd

az Országos Mentőszolgálat veszi át tőlük az ügyeletet

- közölte a lap.

Hozzáteszik, hogy az ügyeleti ellátás Pest vármegye valamennyi településén mindenki számára biztosított lesz, szükség esetén ügyeleti autót küldenek a beteghez, akár gyermek, akár felnőtt az illető, és otthonában látják el.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×