eur:
389.66
usd:
363.21
bux:
68186.42
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Moscow, Russia - March 26, 2019: Aircraft Airbus A320-232(WL) HA-LYT of Wizz Air against blue sky in sunny morning going to landing at Vnukovo international airport in Moscow
Nyitókép: Fotokot197/Getty Images

Véres jelenetek miatt szakította meg útját egy Wizz Air-gép

Rosszul lett, majd erősen vérezni kezdett egy nő a Wizz Air egyik Budapestről indult járatán csütörtökön, kényszerleszállást kellett végrehajtani.

Kényszerleszállást hajtott végre a Wizz Air Budapestről Abu-Dzabiba indult járata Ankarában csütörtökön, miután az egyik utas rosszul lett, majd ömleni kezdett belőle a vér – számolt be a Blikk.

„A személyzet megnyugtatta az utasokat, hogy van orvos a fedélzeten, aki ellátja a nőt, ám az igazi pánik akkor tört ki, amikor egyszer csak elkezdett vérezni” – idézte fel a történeket a lapnak egy szemtanú. A Blikk információ szerint

a vérzést egy felszakadt egy műtéti heg okozhatta.

„Olyan volt, mint egy horrorfilmben, a vér tócsákban állt a mosdóban, a székeken és a folyóson, a hölgy gyerekei sírtak, senki sem tudta, hogy mit lehetne tenni. (…) Volt olyan szék, amit később ki is szereltek, mert teljesen átázott a kárpitozása.” – fogalmazott a lap informátora.

A kapitány ezt követően döntött úgy, hogy megszakítja az utat, és a török fővárosban kényszerleszállást hajtott végre. Az utaskísérők közben jobb híján fekete nejlonzacskókkal próbálták letakarni a vérfoltokat – olvasható.

A Blikk megkereste a Wizz Airt is, de a légitársaság egyelőre nem válaszolt a lap kérdéseire.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×