eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
Nyitókép: Pixabay

Iskolai szalagavatón halt meg egy tanár, fellépése után lett rosszul

A szakoktató a lányával együtt lépett fel a rendezvényen. Rosszul lett, és meghalt.

A baon.hu ír arról, hogy meghalt a kiskunhalasi Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium szakoktatója az iskola pénteki szalagavatóján lett rosszul.

Az RTL Híradó már arról tudósít, hogy Csala Tibor, aki egyben az iskola korábbi diákja is volt, a Halas Táncegyüttes tagjaként lépett fel lányával együtt. Ők voltak az utolsó fellépők. Lementek a színpadról és ekkor lett rosszul.

Érkeztek a mentők, de nem tudták megmenteni. Miközben ez zajlott, az iskola egyik diákja, egy 17 éves lány is rosszul lett, hozzá is mentőt hívtak. Úgy tudjuk, epilepsziás rohamot kapott, és már javult az állapota, mire a segítség megérkezett. Őt a kiskunhalasi kórházba szállították kivizsgálásra.

Dr. Komáromi Szilárd igazgató a Híradónak azt mondta, Csala Tibor sikeres tanár volt, nagyon szerette és tisztelte mindenki, diákjai jól szerepeltek a vizsgákon.

Az iskola saját halottjának tekinti.

Címlapról ajánljuk
Így szerezhetnek biztosítást az ukránok a háború közepette

Így szerezhetnek biztosítást az ukránok a háború közepette

A háború-sújtotta Ukrajnában felpörgött a biztosítási szolgáltatási piac – mindez kissé szembemegy a logikával. Míg náluk elméletben azért is fizetnek, ha az ember házába becsapódik egy Sahed öngyilkos drón, más országokban – például Nagy-Britanniában – van, amikor szinte lehetetlen biztosítást kötni az áradások fenyegette ingatlanokra vagy az előszeretettel lopott Land Roverekre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×