eur:
388.92
usd:
363.32
bux:
68167.88
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: BUD/Facebook

A reptér „havas flottáját” is megdolgoztatja az időjárás

Bár komolyabb fennakadást nem okozott a havazás, kisebb késések előfordulhatnak csütörtökön a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren; ajánlott korábban kiérni a repülőtérre az utasoknak – tudatta a Budapest Airport Zrt.

A közlemény szerint az intenzív havazás ellenére a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér zavartalanul üzemel, mindkét futópálya nyitva van, korlátozásokat nem kellett bevezetni.

A „havas flottájuk” folyamatosan takarítja a futópályákat, a gurulóutakat és az előteret – tették hozzá, azzal együtt, hogy a gépek jégtelenítése miatt azonban a nap folyamán

folyamatosan várhatók kisebb késések.

Az utasokat arra kérték, hogy az időjárásra tekintettel a megszokottnál korábban induljanak el a repülőtérre, hogy az esetleges forgalmi akadályok ellenére is időben, a gép indulása előtt legalább két órával érkezzenek meg a 2. terminálra.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×