eur:
380.67
usd:
349.5
bux:
57878.43
2023. december 1. péntek Elza
Patai Mihály, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke beszédet mond a Lámfalussy Lectures Konferencián, amelyet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szervezésében tartottak Budapesten 2023. február 6-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Visszahívhatják Patai Mihályt a tőzsde éléről

Az igazgatóság elnökének visszahívása és új elnök megválasztása szerepel egyetlen napirendi pont között a Budapesti Értéktőzsde december 21-re összehívott rendkívüli közgyűlésén - tette közzé hétfőn a BÉT a honlapján.

A közgyűlés határozatképtelensége esetén a megismételt közgyűlést azonos napirenddel és azonos helyszínen január 3-án, 13 órakor tartják. A megismételt közgyűlés a megjelent részvényesek számától függetlenül határozatképes - közölték.

A napirendi pontokhoz kapcsolódó előterjesztések és határozati javaslatok a BÉT honlapján közzétételre kerülnek a közgyűlés kezdőnapját legalább 21 nappal megelőzően.

Patai Mihályt, a Magyar Nemzeti Bank alelnökét 2019 májusában választották a BÉT igazgatóságának elnökévé.

Címlapról ajánljuk
Fradi-siker: a 98. percben jött el a legszebb pillanat

Fradi-siker: a 98. percben jött el a legszebb pillanat

A Ferencváros 0-1-ről fordított a Csukaricski ellen az Európa Konferencia-ligában, Zachariassen egyenlített, majd Pesics a 98. percben óriási gólt rúgott. A Fradinak az utolsó fordulóban elég a döntetlen a továbbjutáshoz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.01. péntek, 18:00
Turi Attila
a Magyar Művészeti Akadémia elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×