eur:
389.63
usd:
364.91
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Two people out for a walk through an Ohio woods in the fall.
Nyitókép: Scott Anderson / getty

Rá sem ismerünk ma az időjárásra

Az esős-havas szombat után napsütéses kirándulóidőt ígér a vasárnap.

Vasárnap kezdetben még északkeleten eshet az eső, ahol még néhol még napközben is előfordulhat zápor. Az ország túlnyomó részén azonban napos, száraz idő várható - írja az időkép. Északon és az Alföldön többfelé élénk lesz a nyugatias szél, majd estére mérséklődik a légmozgás. Hajnalra főként délnyugaton képződhet pára, köd. Hajnalban -3, +6, délután 7-13 fokot mérhetünk.

Hétfőre több felhő érkezik, de hosszabb-rövidebb napos időszakok sokfelé LESZNEK. Csapadék főként az északnyugati tájakon alakulhat ki. Estétől a Dunántúlon egyre többfelé élénk lökések kísérhetik a déli-délnyugati szelet. Hajnalban -2, +5 fokig hűl le a levegő, de a fagyzugos völgyekben ennél hidegebb is lehet. Kora délután 8-13 fok várható.

Kedd reggel a változóan felhős-napos időben előfordulhat kisebb eső, zápor. Délután északnyugat felől érkezik egy újabb hidegfront és annak csapadéktömbje, ami már sokfelé okoz esőt, záporokat. Többfelé élénk, helyenként erős lesz a nyugatias szél. A legmagasabb hőmérséklet 13 és 17 fok között alakulhat. Délen, délkeleten lesz melegebb az idő.

Szerdán napközben az átvonuló hidegfront mögött nyugat felől fokozatosan felszakadozik a felhőzet. Délelőtt délen várható még eső, délután pedig elszórt záporokra, akár egy-egy zivatarra is számíthatunk. Az északnyugati szél többfelé megerősödik, néhol viharos lökések is lehetnek. Napközben 11-15 fokra van kilátás. Csütörtökre változóan felhős-napos idő körvonalazódik helyenként esővel, záporral. A déliesre forduló szél megélénkülhet. A csúcshőmérséklet 7-14 fok között valószínű.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×