eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Parkoló kamionok sora az úton, Folkestone közelében 2020. december 21-én, miután a doveri kikötőt bezárták. Ennek oka, hogy a Nagy-Britanniában felbukkant új koronavírus-változat gyors terjedése miatt a francia kormány éjféltől 48 órára megtiltotta mindenkinek, a teherautóvezetőket is beleértve a beutazást a szigetországból.
Nyitókép: MTI/AP/Kirsty Wigglesworth

Kamionok csattantak az M0-son, egy videó azonban rátalált egy "külsős" felelősre

Nem mindig a monstrumok a hibásak, ha egymásba mennek - aztán persze lehet, hogy mégis.

Szeptember végén két kamon csattant az M0-son. Ilyenkor bár könnyűszerrel kezdi szidni az ember a kamionosokat vagy az őket túlterhelő cégeket, a Vezess.hu-n megjelent egy olyan kamerafelvétel az esetről, ami megmutatja, hogyan is történt az egész: egy külső sávból egy hirtelen jött ötlettől vezéreltetve besoroló személyautó igazából a kamionok előtt haladó kisteherautó elé vágott, a kisteherautó hirtelen nagyot fékezett, mögötte a kamion is, majd a következő.

Személyi sérülés is történt, abban viszont az első kamionos a ludas: nem kötötte be magát.

Mutatjuk a felvételt:

Képünk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×