eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Sárguló fa és egy pad az őszi napsütésben Debrecenben 2023. október 17-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Az időjárás ismétli önmagát

Folytatódik a hullámvasút, csak győzzük.

Vasárnap és hétfőn megerősödő déli-délnyugati széllel újra melegebb levegő érkezik, majd kedden hidegfront jön - írja az időkép. .

Vasárnap hajnalban még többfelé párás, ködös lesz a levegő. Főként az Északi-középhegység térségében a köd makacsul tarthatja magát napközben is, illetve alacsony szintű rétegfelhőzetté alakulva gátolhatja a napsütést. Máshol viszont az élénk, erős déli-délnyugati szélnek köszönhetően már kora délelőtt feloszlanak a hajnalra képződő pára-és ködfoltok, a napsütést inkább csak fátyolfelhők szűrhetik. A tartósabban ködös, borongós északi tájakon 15 fok alatt maradhat a csúcshőmérséklet, az ország nagy részén azonban 18 és 24 fok közé melegszik délutánra a levegő, a legmelegebb délen lesz.

Hétfőn délen 25 fok sem kizárt

Sokfelé reggel sem lesz hűvösebb 10-15 foknál, inkább csak a szélvédett északi és Dráva menti völgyekben csökkenhet 10 fok alá a hőmérséklet. Napközben meleg, fátyolfelhős-napos időre készülhetünk, élénk, a Dunántúlon erős déli-délnyugati széllel. Délen akár nyári napban lehet részünk, itt a csúcshőmérséklet elérheti a 25 fokot, de máshol sem lesz hűvösebb 18-24 foknál.

Kedden nyugat felől hidegfront érkezik, megnövekszik a felhőzet, és többfelé eső, záporok kísérhetik a front vonulását, helyenként újra lehetnek zivatarok. A szél délutántól egyre többfelé északnyugatira fordul és erős marad. 13 és 23 fok között alakulhatnak a maximumok

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×