eur:
386.9
usd:
356.47
bux:
66228.48
2024. február 22. csütörtök Gerzson
Nyitókép: Unsplash.com

Kész horror, ami az autósokra vár – térkép

Az M0–M7 csomópontban az október elején megkezdett burkolatfelújítási munkálatok folytatásaként szombaton egy napra újabb csomóponti ágat zárnak le a forgalom elől a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei. A teljes útzár mellett zajló munkálatokra előjelző táblák hívják fel a figyelmet. A térségben sebességkorlátozásra és megnövekedett menetidőre számíthatnak a közlekedők.

Október 28-án, szombaton az M7-es autópályán Balaton irányából érkezők a gyűjtő-elosztó pályára nem tudnak majd kihajtani, így a csomópontban a Balaton felől érkezők az M0-s autóútra egyik irányban sem tudnak majd felhajtani – olvasható a közútkezelő közleményében. A korlátozást előreláthatólag még aznap, az esti órákban feloldják.

A zárás ideje alatt az M7-es autópályán Balaton irányából közlekedők az M0-s autóútra mindkét irányban az M7-es autópálya Budaörs, Sport u. csomópontján keresztül tudnak majd felhajtani.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék – teszik hozzá.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.22. csütörtök, 18:00
Schiffer András
ügyvéd, volt országgyűlési képviselő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×