eur:
389.74
usd:
365.11
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Facebook/Szerencsejáték Zrt.

Itt a legújabb sorsjegy, amellyel akár 85 milliót is nyerhet

A szerencsevadászok szeptember 1-jétől 5+1 játékot próbálhatnak ki, az össznyeremény értéke több mint 5 milliárd forint.

Vadonatúj, egyedi megjelenésű, formabontó sorsjeggyel indítja az őszt a Szerencsejáték Zrt., amivel több mint 300 különböző milliós nyereménnyel – köztük 45, egyenként 5 millió forintos és 265 egymilliós nagynyereménnyel – lehet gazdagodni – írja a Pénzcentrum.

Az új sorsjegy a Milliomos Klub nevet kapta és akár kétszer 85 millió forint is megnyerhető vele, a játék által kínált össznyeremény értéke pedig 5,175 milliárd forint.

Az ára 2500 forint, szeptember 1-jétől lehet megvásárolni, a nyerési esély pedig 1:2,89 a Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható információk szerint.

A sorsjegyen az öt alapjáték mellett egy bónuszjáték kapott helyet, amelyek a sorsjegyekről már jól ismert, valamint teljesen új játékmenetek kombinációjából állnak, ezáltal a hagyományt szerető és az újdonságokra nyitott, élménykereső játékosok szimpátiáját egyaránt elnyerheti.

A bónuszjátékban a kaparófelület ledörzsölése után akkor ér el nyereményt a játékos, ha a kaparófelület alatti számok összege pontosan 13. Ebben az esetben a játékos nyereménye 5000 forint.

Az Infostart is beszámolt róla korábban, hogy szeptembertől változik az Ötös-, a Hatos-, valamint a Skandináv lottó alapjáték ára, továbbá a Joker alapdíja is. A legnépszerűbb számsorsjátékok alapdíjai egységesen 50 forinttal kerülnek többe. Az új díjszabás minden nyereménykategóriában nagyobb összegű nyereményt is jelenthet a játékosok számára, az Ötöslottó esetében például átlagosan 17 százalékkal nőnek a nyeremények, míg a fix nyeremények összege a Joker esetében közel ötödével emelkedik. Ezzel a változással a korábbinál még nagyobb főnyeremények várhatóak hétről-hétre.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×