eur:
389.31
usd:
363.01
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: BKK

Hétfőtől forgalmi változások lesznek Újpalotán

Budapest XV. kerületében az útfelújítások miatt újabb, ideiglenes forgalom korlátozásokra kell számítani.

Az útfelújítás a XV. kerületi Erdőkerülő utcában és Zsókavár utcában, illetve a Szentmihályi út egy részén is folytatódik. Ezzel a párhuzamosan tovább halad majd a járdaépítés, majd pedig a gyalogos-átkelőhelyek kialakítása, a közvilágítás korszerűsítése és a növénytelepítés - közölte a BKK.

Ezért vasárnap éjféltől az érintett közösségi közlekedési járatok – várhatóan a munkák nyári befejezéséig – módosított útvonalon járnak:

  • a 96-os, a 196-os, a 196A, a 296-os, a 296A, a 973-as, a 996-os és a 996A autóbuszok a Páskomliget utca felől a Fő térnél visszakanyarodva a Nyírpalota úton és a Szentmihályi úton át érik el a Zsókavár utcát;
  • a 130-as autóbusz a Nyírpalota út felől érkezve a Vásárcsarnoknál, a Páskomliget utca kereszteződése előtt visszakanyarodva a Nyírpalota úton, majd a Szentmihályi úton közlekedik tovább a Puskás Ferenc Stadion felé;
  • a 46-os és a 146-os busz Újpalota, Nyírpalota út végállomásról indulva ugyancsak a Vásárcsarnoknál, a Páskomliget utca kereszteződése előtt visszakanyarodva a Nyírpalota úton, majd a Szentmihályi úton közlekedik Rákoskeresztúr felé.
A Nyírpalota úton és a Szentmihályi úton a BKK tavaly ősszel három ideiglenes megállóhelyet alakított ki,

és egyet átépített a megváltozott útvonalon közlekedő, így a Fő tér, az Erdőkerülő utca, az Erdőkerülő utca 27. és a Szentmihályi út megállóhelyet nem érintő buszoknak. A 69-es villamosok tavaly decembertől már a megújult és akadálymentes Fő téri peronok mellett állnak meg.

A BKK egy egyszerűen használható, folyamatosan frissülő gyűjtőoldalon teszi könnyen kereshetővé, átláthatóvá az információkat az egyes projektjeiről. Ezen a linken a társaság összes érdemi beruházása – jelenleg több mint 130 projekt – megismerhető.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×