eur:
393.29
usd:
367.55
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
MTI/Balogh Zoltán
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Még több milliárdot költenek az atlétikai stadionra

További nyolcmilliárd forinttal emelik a beruházásra szánt összeget.

Az építésügyért felelős Lázár János miniszter november 21-én még azt mondta a 444.hu portálnak, hogy szerinte nem fognak emelkedni a beruházás költségei.

Egy frissen közzétett kormányhatározat szerint viszont most 246 milliárd forintra emelkedik az atlétikai stadion költsége. Legutóbb októberben emelték a beruházásra szánt forrásokat, akkor 238 milliárdra.

Mint korábban az Infostart is megírta, a csepeli stadiont jó eséllyel Zsivótzky Gyuláról, az 1968-as olimpia bajnokáról, kétszeres ezüstérmesről nevezhetik el. Ezt a Magyar Atlétikai Szövetség és a Magyar Edzők társasága javasolja majd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum a mai nap is úgy tűnik, hogy kitart, hiszen Ázsiában is nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és Európában is határozott emelkedést lehet látni, valamint az USA-ban is folytatódik az erősödés. Közben felpörögtek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tartott, és a nap folyamán sorban érkeztek a BMI adatok Európából és az Egyesült Államokból; közben a befektetők a vállalati gyorsjelentésekre figyelnek, a Spotify árfolyama például nagyot ugrott a vártnál jobb eredmények után, de a zárás után érkezik majd a Tesla is, amelyről még a jelentést megelőzően technikai elemzést készítettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×