eur:
393.52
usd:
364.47
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Párás, ködös idő Debrecenben, a Békás tó környékén. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: Oláh Tibor

Megérkezik a közlekedők legnagyobb réme

Borult, ködös, őszi időre számíthatunk. Hajnalban már fagypont alá sűllyed a hőmérséklet. Néhol ónos szitálásra is számítani kell.

Szombaton napközben az éjszakai köd után a látási viszonyok javulnak, de így is erősen felhős vagy borult, több helyen tartósan párás idő lesz a jellemző. Számottevő csapadék nem várható, a ködös tájakon szitálás, ónos szitálás fordulhat elő, illetve az éjszaka második felétől néhol gyenge eső sem zárható ki. Hajnaltól az északnyugatira forduló szelet a Dunántúlon egyre több helyen élénk lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 3 és 10 fok között valószínű.

Vasárnap napközben általában javulnak a látási viszonyok, de kevés helyen süthet ki a nap, inkább rétegfelhős, párás idő lesz a jellemző. Estétől ismét többfelé képződhet köd. Helyenként előfordulhat szitálás, gyenge eső (utóbbi főleg a Dunától keletre), hajnalban esetleg ónos szitálás. Az északi, északkeleti szél a Dunántúlon néha megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -3 és +4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között valószínű - olvasható a met.hu-n.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×