INFORÁDIÓ
2022. szeptember 28. szerda
Vencel

rádió

frekvenciapályázat

nmhh

Frekvenciához jut a Tilos Rádió

Frekvenciához jut a Tilos Rádió

Infostart

Egy pályázó volt csak.

„Ma kora hajnalban, 6 óra körül jött meg a hír, hogy van nyertese az FM 90,3 frekvencia pályázatnak! Mivel egy pályázó volt csak, a Tilos Kulturális Alapítvány, vajon ki lehet ennek a pályázatnak a nyertese?”– írta közösségi oldalán a Tilos.

Mint arról korábban az Infostart is beszámolt, áprilisban a médiatanács arról tájékoztatott, nem újítja meg a Tilos Kulturális Alapítvány szeptemberben lejáró Budapest 90,3 MHz körzeti vételkörzetű, közösségi jellegű médiaszolgáltatási jogosultságát, mivel „ismételt vagy súlyos jogsértés esetén a megújítás lehetősége – a törvényi rendelkezéseknek megfelelően – kizárt”.

A rádió földi sugárzása végül szeptember 3-án állt le, akkor járt le a műsorszolgáltatási szerződésük. A Tilos Kulturális Alapítvány a rádió fenntartójaként 2022. augusztus 15-én nyújtotta be pályázatát a 90.3 frekvenciára, de akkor még nem lehetett tudni, hogy azt megkapják-e. Most viszont úgy tűnik, döntött a Médiatanács, és a Tilost mégis újra lehet hallgatni majd a rádiókon – írja a 444.hu.

Nyitókép: unsplash.com
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018