eur:
389.27
usd:
362.92
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A Wizz Air gépe szállította az első egészségügyi felszereléscsomagot Sanghajból. Március 23-án szálltak le Budapesten.
Nyitókép: Forrás: Wizz Air/Baranyi Róbert

Rómában hagyta Budapestre tartó utasait a Wizz Air

Egyszerűen törölték a járatot.

Vasárnap este kevéssel 8 óra előtt Budapestre kellett volna indulnia egy Wizz Air-gépnek Rómából, ám - mint a 24.hu értesült róla - a gép nem indult el, előbb egy órával eltolták az indulást, majd törölték a gépet, mondván, hétfő 14.30-kor majd indul egy repülő, amire fel lehet ülni, de egyéb információkat nem közöltek akkor.

A Wizz Air korábban havi 4-5 millió utas célba juttatását vállalta az őszi szezonra, megjegyezve, hogy az olvadó beton vagy egy-egy nagyobb vihar közbeszólhat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×