INFORÁDIÓ
2022. június 28. kedd
Irén, Levente

karácsony gergely

életmentés

margit híd

facebook

Karácsony Gergely megajándékozott egy életmentőt

Karácsony Gergely megajándékozott egy életmentőt

Infostart

A nagy találkozásról a közösségi oldalán számolt be a főpolgármester.

A Facebook-bejegyzés tanulsága szerint hétfő este Fináncz Dominik járt a főpolgármesternél, az a 22 éves fiatalember, aki a múlt héten megmentett egy kétségbeesett fiút a Margit hídon, és megakadályozta, hogy a Dunába vesse magát.

Karácsony Gergely hozzáteszi, hogy Fináncz Dominikot már aznap kereste telefonon, hogy megköszönje a helytállását, most pedig a városvezetés nevében egy csekély ajándékkal hálálta meg hőstettét.

A főpolgármester továbbá jelezte, hogy a beszélgetésük során kiderült, hogy a fiatalember éppen albérletet keres, úgyhogy, aki szívesen kiadná egy megbízható, életmentő fiatalembernek az egy- vagy másfél szobás lakását, ahová kutyát is lehet vinni, az írjon Karácsony Gergely Facebook-oldalára, és ő majd továbbítja neki.

Karácsony Gergely végül kiemeli, hogy bárki, aki hasonló helyzetben talál valakit, segítsen. „Ilyenkor egy-két jó szó is sokat számít. Dominiknak pedig köszönöm szépen még egyszer, példát mutatott emberségből mindannyiunk számára!” – zárul a főpolgármester bejegyzése.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Nyitókép: Karácsony Gergely/Facebook
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018