eur:
393.37
usd:
367.78
bux:
66182.13
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: police.hu

Halálos baleset az M5-ösön: egyszer csak visszatért egy sofőr - képek

Nem is három, hanem négy jármű volt a részese a péntek esti inárcsi balesetnek.

Május 20-án 21 óra körül tragédiával végződött egy közlekedési baleset Inárcs térségében. Az elsődleges adatok szerint három jármű volt érintett. A helyszíni szemle közben rögzített nyomokból a rendőrök arra következtettek, kellett, hogy legyen egy negyedik gépjármű is, amit egy, a helyszínre visszatérő sofőr elmondása megerősített.

A jelenlegi rendőrségi információk szerint az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a külső forgalmi sávban kialakult torlódás miatt kényszerült megállásra egy román honosságú kamion, amelynek egy mögötte haladó kisteherautó nekiütközött, majd a belső sávban megállt. Ez utóbbit akarta a belső sávba áttérve, balról kikerülni egy fehér jármű, ám a mögötte haladó szürke gépkocsi sofőrje hátulról nekiütközött, ezért a fehér kocsi kisodródott, szalagkorlátnak ütközött, a szürke autó sofőrje pedig tovább hajtott. Később ő tért vissza a helyszínre.

A baleset következtében a fehér autó 19 éves sofőrjét súlyos, a belső sávban veszteglő kisteherautó 21 éves vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. A fehér jármű 19 éves utasa a helyszínen meghalt.

A baleset körülményeit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság - szakértők bevonásával - tovább vizsgálja.

police.hu
police.hu
police.hu
police.hu
police.hu
police.hu
Inárcs, 2022. május 21.
Ütközésben összeroncsolódott kisteherautó az M5-ös autópályán Inárcs közelében 2022. május 20-án éjszaka. A 36-os kilométerszelvényénél történt balesetben egy román honosságú kamion egyelőre ismeretlen okból megállt, ekkor hátulról nekiütközött egy kisteherautó, majd az árokba sodródott. Mögötte egy személyautó érkezett, amelynek 19 éves sofőrje az ütközés elkerülése érdekében balra rántotta a kormányt, és a szalagkorlátnak csapódott. A baleset következtében a személyautó 19 éves utasa a helyszínen meghalt, a jármű vezetőjét életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.
MTI/Mihádák Zoltán
MTI/Mihádák Zoltán

Címlapról ajánljuk
Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Miközben több más európai ország mellett Ausztriában is vita folyik a munkaidő csökkentéséről, a gazdaság minden területéről mintegy ötezer szereplőt képviselő ipari testület (IV) indítványozta, hogy a csökkentés helyett inkább növeljék a heti munkaidőt 41 órára. A javaslatot felkarolta a kormány egyik legtekintélyesebb minisztere, a szakszervezek azonban tiltakoztak.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Mostanra biztossá vált, hogy az Egyesült Államok a hivatalos fegyverszállítmányok megindulása előtt adott Ukrajnának az ATACMS közepes hatótávolságú ballisztikus rakétákból, az Egyesült Királyság pedig Paveway IV-es "okosbombákat" fog adni Kijevnek. Az orosz csapatok előretörése mindeközben rendületlenül tart, több falut is elfoglaltak egyetlen nap leforgása alatt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 15:01
×
×
×
×