eur:
389.41
usd:
363.35
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Előkészítik a Moderna amerikai biotechnológiai cég koronavírus elleni vakcinájával harmadik, emlékeztető oltásként az egri Markhot Ferenc Kórház oltópontján 2021. október 5-én.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Magyarország ismét oltásokat adományoz külföldre

Magyarország eddig tizenhét országnak összesen 4,2 millió koronavírus elleni oltóanyag-dózissal segített.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a V4 országok londoni tárgyalása előtt hangsúlyozta, hogy bár napjainkban kevesebb szó esik róla, még mindig nem ért véget a koronavírus-világjárvány, számos országban még mindig küzdenek ezzel a kihívással, továbbra sincs elegendő oltóanyag.

Ezért Magyarország újabb százezer adagot adományoz Thaiföldnek a Moderna vakcinájából a helyi átoltottság növelése érdekében, s ezzel már eléri a félmilliót a délkelet-ázsiai országnak adományozott dózisok száma - jelentette be.

Magyarország eddig tizenhét országnak összesen 4,2 millió koronavírus elleni oltóanyag-dózissal segített.

Címlapról ajánljuk
Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×