eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b3) a Nemzetbiztonsági Operatív Törzs ülésén a Karmelita kolostorban 2022. február 28-án. Orbán Viktor mellett Palkovics László innovációs és technológiai miniszter (b), Pintér Sándor belügyminiszter (b2), Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára (b4), Benkő Tibor honvédelmi miniszter (b5) és Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka (b6), középen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, jobbról Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter (j5), valamint Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter (j3, takarásban).
Nyitókép: MTI/Fischer Zoltán

Összeült a nemzetbiztonsági operatív törzs

Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével.

A nemzetbiztonsági operatív törzs ülésén kezdte a hetet Orbán Viktor; a testület tagjai reggel 8 órától értékelik a hétvége és az elmúlt órák ukrajnai fejleményeit egyrészt biztonsági szempontból, másrészt az egyre növekvő menekült-hullám kezelése tekintetében is – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

A miniszterelnök ezúttal is a Karmelita kolostorba hívta össze a szakmai döntés-előkészítő kormányzati testület ülését, melynek feladata az ukrán háborús helyzet fokozott figyelemmel kísérése és a rendelkezésre álló információk elemzése.

A nemzetbiztonsági operatív törzs tagja, illetve az ülések állandó meghívottja a belügyminiszter, a honvédelmi miniszter, a külgazdasági és külügyminiszter, a pénzügyminiszter, a Miniszterelnöki Kormányiroda nemzeti információs államtitkára, a Magyar Honvédség parancsnoka, az Információs Hivatal vezetője, az Alkotmányvédelmi Hivatal vezetője, a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat vezetője, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat vezetője, a miniszterelnök kabinetfőnöke, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, a Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár valamint a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára – ismertette Havasi Bertalan.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 11:30
×
×
×
×