eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyolcadik osztályos diákok beszélgetnek osztályfőnöki órán a jelenléti oktatás első napján a Szent Imre Katolikus Gimnázium és Általános Iskola osztálytermében Nyíregyházán 2021. május 10-én. A beoltottak számának növekedésével életbe lépett új szabályok nyomán ezen a napon újraindult a jelenléti oktatás az általános iskolák felső tagozatán és a középiskolákban a koronavírus-járvány miatt elrendelt lezárás után.
Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Meghosszabbított határidővel lehet jelentkezni a középiskolákba

Pénteken külső szolgáltatói hiba miatt 14.00 órától nem volt lehetőség a középiskolai felvételi jelentkezések benyújtására.

Meghosszabbított határidővel lehet jelentkezni a középiskolákba - tudatta az Oktatási Hivatal (OH) pénteken az MTI-vel, miután három nappal, február 21-ig meghosszabbította a középfokú felvételi jelentkezések benyújtásának határidejét.

Közleményükben azt írták: február 18-án külső szolgáltatói hiba miatt 14.00 órától nem volt lehetőség a középiskolai felvételi jelentkezések benyújtására.

A jelentkezők érdekeit szem előtt tartva, valamint a jogszabályi előírásoknak megfelelően az OH 2022. február 21-én éjfélig meghosszabbította az ügyintézési határidőt - közölték.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×