eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Kétfarkú Kutya Párt

Lesz kutyapárti induló a VIII.-IX. kerületben is

Itt feszül egymásnak Sára Botond (Fidesz) és Jámbor András (ellenzéki összefogás).

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt jelöltje, Ferencváros alpolgármestere Döme Zsuzsanna is elindul egyéniben Jámbor András és Sára Botond "csataterében", a 6-os számú választókerületben - közölte maga az érintett a Józsefváros újsággal.

A párt korábban azt ígérte, csak ott indítanak egyéni jelölteket, ahol egyértelmű a választás kimenetele, hogy ne érhesse vád a pártot, hogy "ráindul" az ellenzéki közös jelöltre. Ezúttal "a tagsági döntés" írta felül ezt Döme Zsuzsanna közlése alapján.

Még azt is elmondta, gyűjtik az aláírásokat, és ha megvan a 71 egyéni indulónak a szükséges 500-500 ajánlás, akkor majd talán fontolóra veszik a taktikai "nemindulásokat".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×