eur:
393.77
usd:
364.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Police.hu

Nagyon elmérte magát a román mercis – képek

A szabolcsi rendőrök újabb balesetveszélyes járműszerelvényt szűrtek ki a forgalomból.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Autópálya Alosztályának munkatársai vontak intézkedés alá 2022. február 3-án az M3-as autópálya Szabolcs megyei szakaszán egy német hatósági jelzésű, Mercedes típusú személygépkocsit, ami egy személygépkocsit, és az ahhoz kapcsolt szállítmánnyal terhelt trélert vontatott.

A román állampolgárságú járművezető a járműszerelvénnyel a gyorsforgalmi út leállósávján közlekedett Mátészalka irányába.

A rendőri intézkedés alatt a szabálytalan közlekedést műszaki hibával indokolta, de ennek ellenére nem hagyta el az autópályát az első lehetőségnél, ezért az egyenruhások 100 ezer forint helyszíni bírság megfizetésére kötelezték. Mivel a járműszerelvény súlya meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget, ezért a rendőrök a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták, a járművezetőt gyorsított szabálysértési eljárás lefolytatása érdekében előállították – írja a Police.hu.

Police.hu
Police.hu

A rendőrség a közúti balesetek megelőzése érdekében minden megtesz annak érdekében, hogy kiszűrje a forgalomból a balesetveszélyes gépjárműveket, járműszerelvényeket. Végül felhívják a járművezetők figyelmét, hogy a közúti balesetek megelőzése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be, „hogy mindenki hazaérjen”.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×