eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Boldog István, a Fidesz országgyűlési képviselője beszédet mond a versenyképesség-növelő program támogató okiratainak átadásán a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2020. június 2-án. Az eseményen újabb három cég vehetett át támogatói okiratot. A múlt héten zárult pályázat jelentkezői 376 milliárd forint beruházást, és 143 600 munkahely megtartását vállalták.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Nem indul a 2022-es választásokon Boldog István

Úgy érzi, most a családot kell előtérbe helyezni.

Nem indul a 2022-es országgyűlési választáson Boldog István – derült ki a fideszes politikus csütörtöki bejelentéséből, amit a 24.hu szemlézett. A Facebookra feltöltött videóban az is elhangzik, hogy Boldog István az országos politikától is visszavonul, de a kétpói térségben azon fog dolgozni, hogy a kormánypárti jelöltek nyerjenek jövőre.

„El kellett jussak 55 évesen arra a döntésre, hogy közel 30 év politikai pályafutás után, 12 év országos politikában eltöltött idő után a családom kérdésére, a családomért, végre a saját családomat helyezzem előtérbe” – fogalmazott a kormánypárti politikus hozzátéve, hogy a pandémia miatt több időt kellett otthon töltenie, és rájött, hogy mennyi mindent kihagyott az elmúlt évtizedekben.

Az országgyűlési képviselő 2020 végén lett vádlott hivatali vesztegetés elfogadása és más bűncselekmények miatt, miután felmerült, jogellenesen befolyásolta uniós pályázatok elbírálásának eredményeit.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×