eur:
393.26
usd:
368.03
bux:
66083.45
2024. április 24. szerda György
Egy szavazó bedobja a szavazólapot az urnába a brüsszeli magyar főkonzulátuson a kvótareferendum napján, 2016. október 2-án. A népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban írták ki. A brüsszeli külképviseleten 714 magyarországi állandó lakcímmel rendelkező szavazó vetette fel magát a szavazólistára.
Nyitókép: Kallos Bea

Fudan, álláskeresési támogatás - Két újabb népszavazási kérdést engedett át a Nemzeti Választási Bizottság

Karácsony Gergely szerda délután Márki-Zay Péterrel tart sajtótájékoztatót.

Júliusban, amint azt egy kormányhatározat ismét lehetővé tette, 5 ügyben kezdeményezett népszavazást a Nemzeti Választási Bizottságnál Karácsony Gergely. Ebből kettőt szerdán átengedett a Kúria, így az emberek két fontos kérdésben nyilváníthatják ki véleményüket:

  1. "Fudan kontra Diákváros"
  2. álláskeresési járadék meghosszabbítása.

Az ügyben Karácsony Gergely sajtótájékoztatót tartott szerda délután.

A két kérdésben indulhat az aláírásgyűjtés, a népszavazás a tavaszi országgyűlési választásokkal és a gyermekvédelmi népszavazással egy időben elvileg lehetséges. 200 ezer aláírást kell összeszedni igen rövid idő alatt, hogy ez lehetővé váljon.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 14:11
×
×
×
×