INFORÁDIÓ
2022. május 23. hétfő
Dezső

fudan egyetem

2022.05.04. 20:50

Indul a "mozgás" két népszavazási kérdésben

Ezen a héten az Alkotmánybíróság és az Országgyűlés Igazságügyi bizottsága is megtárgyalja a Fudan Egyetem, illetve az álláskeresési járadék ügyében beterjesztett ellenzéki népszavazási kezdeményezéseket. A baloldal még április 3-án, az országgyűlési választás napján akarta megtartani ezeket a referendumokat, de a jogorvoslati határidők miatt elkéstek.
2022.01.05. 16:54

Közös ellenzéki kiállás: "keleti diktatúrák helyett nyugati jóléti államot!"

Eddig a szükséges 200 ezer aláírás nem egészen fele gyűlt össze az ellenzék két népszavazási kezdeményezésére. A pártok prominensei szerint ez a referendum vezet el a kormányváltáshoz. Népszavazás egyébként valószínűleg lesz a tavaszi parlamenti választások napján, kérdés, ellenzéki kérdésekben összegyűlik a szükséges mennyiségű szignó a határidőig.
2021.09.01. 19:15

Lesz Bud Spencer park és Dalai láma út is Budapesten

A Fővárosi Közgyűlés - az érintett kerületek kezdeményezésére - közterületek elnevezéséről szerdán - egyebek között a Fudan Egyetem - Budapesti Diákváros projektek területén is.
2021.08.27. 20:06

Kiss Ambrus a vétóról: nem az atlétikai vb ellehetetlenítése a cél

A Diákváros eredeti megállapodás szerinti megépítése a cél – mondta az InfoRádiónak Budapest általános főpolgármester-helyettese. Kiss Ambrus hozzátette, az mutatja a legjobban, hogy a fővárosnak hatásköre van a kérdésben, hogy a világbajnokság megrendezésről szóló megállapodást hárman írták alá, többek között Karácsony Gergely főpolgármester.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018