eur:
394.73
usd:
369.48
bux:
65324.09
2024. április 23. kedd Béla
Az egyik csapat a II. Tisza-tavi PET Kupa megnyitóján Tiszafüreden 2021. június 13-án. Saját építésű pillepalackhajóikon tizenegy csapat indult el a folyótisztító és hulladékgyűjtő vízi rendezvényen, amelynek végállomása Kisköre.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Rengeteg szeméttől szabadítják meg a Tiszát

Tizenegy csapat részvételével startolt el a folyótisztító és hulladékgyűjtő II. Tisza-tavi PET Kupa Tiszafüredről.

A csapatok a pillepalackokból maguk által készített pethajóikkal Kisköréig eveznek a Tiszán, közben gyűjtve a folyón felgyülemlett hulladékot - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára Tiszafüreden.

Steiner Attila fontos problémának nevezte a hulladékok okozta környezetszennyezést. Pozitív fejlemény szerinte, hogy egyre több állampolgár, önkormányzat és civil szervezet tesz ez ellen, amit a PET Kupa is igazol.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×