eur:
389.27
usd:
362.9
bux:
67953.61
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Vérvételi csövek az Országos Vérellátó Szolgálat megújult Karolina úti véradóterének átadásán 2018. május 14-én.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Videó: 220-al robog az M7-esen - felkavaró film a magyar autósokról

Egy vérlovag vérfagyasztó útja Budapesttől a székesfehérvári kórházig.

Az "Osztapenkotól" a székesfehérvári leágazásig eljutni mintegy 8 perc alatt az M7-esen - ehhez a videóban mondott 220 kilométer/órás sebességnél is többel kellett időnként motorozni.

Mindezt fedélzeti kamerából "végignézni" már alapból vérfagyasztó, de látni, hogy a film önkéntes statisztái, a magyar autóvezetők miként reagálnak (vagy nem reagálnak) egy mögöttük szirénázó vérszállító motorkerékpárosra - ez az igazi döbbenet!

Hab a tortán, hogy ezt a horrorfilmet maga a pilóta végigkommentálja, bámulatos hidegvérrel.

Akció- és oktatófilm arról, hogy mennyire kell tudni vezetni és gondolkodni annak, aki biztonságosan akar extrém sebességgel közlekedni, és arról is, hogyan tévelyegnek némelyek a magyar utakon.

Hab a tortán 2.0 - a vérlovag útja elején megjegyzi a gyér forgalom láttán: "lehet, hogy maga az út abszolút nem lesz érdekes...". Majd következik tizenvalahány perc tömény izgalom, és az akciófilm végén még egy fekete macska is előugrik.

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság kommunikációs igazgatósága.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kritikus szintet szakított le a forint

Kritikus szintet szakított le a forint

Ugyan a magyar piac is zárva tartott május 1-jén, de a forint érdemben erősödni tudott a vezető devizákkal szemben, az euróval szemben pedig már a kulcsfontosságúnak számító 390-es szintet is leszakította a jegyzés. Ezt követően pedig csütörtökön is folytatódik a hazai fizetőeszköz erősödése. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×