eur:
392.36
usd:
366.07
bux:
66785.92
2024. április 26. péntek Ervin
Bartik József, a Magyar Posta kézbesítője villanyórát olvas le és lefotózza a mérőóra állását Budapest IX. kerületében, a Toronyház utca egyik lakóházban 2013. január 9-én. Mögötte Paulovics Béla lakó áll. A Posta kézbesítői olvassák le januártól az Elmű-Émász csoporthoz tartozó villanyórákat.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Nem kapcsolják ki az áramot és a gázt az ünnepek alatt

Önkéntes kikapcsolási moratóriumot vállal az NKM Energia Zrt. november 29. és 2021. január 8. között, az MVM csoport részeként működő energiaszolgáltató a lakossági ügyfeleinél felfüggeszti a kikapcsolásokat az áram- és a földgázszolgáltatás területén is.

Az advent első vasárnapjától vízkereszt utánig tartó önkéntes kikapcsolási moratórium nemcsak a védett ügyfeleket érinti, hanem azokat a lakossági ügyfeleket is, akiknek 60 napon túli számlatartozása van.

A kikapcsolási moratórium ugyanakkor nem vonatkozik azokra, akik már ki vannak kapcsolva – jelezte az NKM.

A közleményben kitértek arra: az NKM továbbra is azt javasolja ügyfeleinek, hogy a személyes érintkezések csökkentése érdekében válasszák a legtöbb ügy intézésére alkalmas online ügyfélszolgálatot, a mobilapplikációt, a telefonos vagy írásos ügyfélszolgálatot. Az NKM honlapján minden információ megtalálható az elektronikus ügyintézésről, a regisztráció az online ügyfélszolgálaton vagy a mobilapplikációban néhány percet alatt megoldható. A személyes ügyfélszolgálatot csak időpontfoglalással lehet igénybe venni.

Kikapcsolási moratóriumot vezetnek be november vége és január eleje között az Eon csoporthoz tartozó energiaszolgáltatók is, vagyis nem kapcsolják ki az áramot tartozás miatt. Erről Varga Ivett, az Eon szóvivője beszélt az InfoRádiónak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×