eur:
392.62
usd:
365.73
bux:
66870.01
2024. április 26. péntek Ervin
Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt (j3), Gy. Németh Erzsébet, az ellenzék DK-s XVII. kerületi polgármesterjelöltje (j2) és Pikó András (j) az ellenzéki pártok demonstrációján a VIII. kerületi Práter utcában 2019. szeptember 13-án. Az ellenzék közösen állt ki VIII. kerületi polgármesterjelöltjük, Pikó András és törvénytelen adatkezeléssel vádolt kampánycsapata mellett.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Újabb koronavírusos budapesti polgármester került kórházba

Pikó András, Józsefváros polgármestere adott helyzetjelenést állapotáról.

Néhány napja közölte Pikó András, hogy pozitív lett a koronavírustesztje. Pénteken már azt írta közösségi oldalán, hogy a betegség súlyosabb lefolyású, és az elmúlt napok kimerítették.

Eddig otthon ápolta családja, de most bekerül Szent László Kórházba.

Pikó András távollétében általános helyettese, Szili-Darók Ildikó alpolgármester vette át a VIII. kerületi önkormányzat irányítását.

Múlt héten Borbély Lénárd, Csepel fideszes polgármestere számolt be pozitív teszteredményéről, később pedig arról, hogy romlott az állapota. A 39 éves politikus, aki saját bevallása szerint minden hétköznap sportol, a hangsúlyozta, hogy a hétvégén az állapota napról napra rosszabb lett, kórházba vitték, kiderült, hogy kétoldali tüdőgyulladása lett, az immunrendszere összeomlott, ezért oxigénnel segítettek neki, és további gyógyszeres kezelés alatt állt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×