eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Gazdagréti panelházak, az előtérben a Budai Sas-hegy Természetvédelmi Terület erdőrészlete  a főváros XII. kerületében. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: Jászai Csaba

Újbuda két háziorvosa is koronavírusos lett

Őrmezőn és Gazdagréten is megfertőződött az orvos.

Újbuda DK-s polgármestere, László Imre online tartott sajtótájékoztatón jelentette be hogy a XI. kerület két háziorvosa is megfertőződött koronavírussal.

Egyikük Gazadagréten, a másik Őrmezőn dolgozott, jelenleg mindkét háziorvos házi karanténban tartózkodik.

A 10 ezer lakosú Őrmező most háziorvos nélkül maradhat. A körzetben három háziorvos dolgozott, egyikük 65 év fölötti kora miatt veszélyeztetett a koronavírus miatt, ezért nem dolgozhat, másikuk pedig transzplantációs műtéten esett át, így most szintén veszélyeztetettnek számít, a harmadik pedig a fertőzés miatt esett ki a munkából.

László Imrea kormányt tartja felelősnek az orvosok megbetegedéséért, mert szerinte nem kapnak megfelelő védőfelszerelést at egészségügyi dolgozók. Közölte: Újbuda önkormányzata nagyszabású maszkbeszerzést indított, amely folyamatban van, a DK pedig azt kéri a kormánytól, hogy engedje el az országba behozott termékek áfáját és vámkezelési díját.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 20. 05:50
×
×
×
×