INFORÁDIÓ 
2020. június 7. vasárnap
Róbert

koronavírus

háziorvos

fertőzés

Gazdagréti panelházak, az előtérben a Budai Sas-hegy Természetvédelmi Terület erdőrészlete  a főváros XII. kerületében. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!

Újbuda két háziorvosa is koronavírusos lett

Infostart

Őrmezőn és Gazdagréten is megfertőződött az orvos.

Újbuda DK-s polgármestere, László Imre online tartott sajtótájékoztatón jelentette be hogy a XI. kerület két háziorvosa is megfertőződött koronavírussal.

Egyikük Gazadagréten, a másik Őrmezőn dolgozott, jelenleg mindkét háziorvos házi karanténban tartózkodik.

A 10 ezer lakosú Őrmező most háziorvos nélkül maradhat. A körzetben három háziorvos dolgozott, egyikük 65 év fölötti kora miatt veszélyeztetett a koronavírus miatt, ezért nem dolgozhat, másikuk pedig transzplantációs műtéten esett át, így most szintén veszélyeztetettnek számít, a harmadik pedig a fertőzés miatt esett ki a munkából.

László Imrea kormányt tartja felelősnek az orvosok megbetegedéséért, mert szerinte nem kapnak megfelelő védőfelszerelést at egészségügyi dolgozók. Közölte: Újbuda önkormányzata nagyszabású maszkbeszerzést indított, amely folyamatban van, a DK pedig azt kéri a kormánytól, hogy engedje el az országba behozott termékek áfáját és vámkezelési díját.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Nyitókép: Jászai Csaba
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018