eur:
394.31
usd:
370.31
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Védőfelszerelést viselő nővérek a koronavírussal érintett új betegek fogadására kialakított egyik osztályon a fővárosi Szent László Kórházban 2020. március 16-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Két újabb koronavírusos beteg halt meg Magyarországon, nőtt a gyógyultak száma

Hatra emelkedett a koronavírussal-fertőzött elhunytak száma és tizenhat főre a gyógyultaké.

A kormányzati koronavírus-tájékoztatási oldalon megjelent bejelentés szerint egy 65 éves és egy 75 éves magyar nő hunyt el. Azt is közölték, hogy 16 főre emelkedett a gyógyultak száma - és egyúttal megköszönték a megfeszített munkát a Szent László kórház orvosaiknak és ápolóinak.

A vasárnap reggeli adatok szerint 131 koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván, közülük 10 iráni, 2 brit, 1 kazah, 1 vietnámi és 117 magyar állampolgár. 115-en vannak karanténban, a mintavételek száma 4443.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×