eur:
393.38
usd:
368.16
bux:
65885.93
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Pixabay

Erős pistás szaloncukor van Orbán Viktor adventi kalendáriumában

A keddi facebookos "ablak" mögött lapult a különleges dobozos édesség.

Orbán Viktor miniszterelnök advent első vasárnapján facebookos fotósorozatba kezdett adventi kalendárium gyanánt, aminek kedden jelent meg értelemszerűen a harmadik "etűdje".

Igen különlegesre sikerült a témaválasztás, ugyanis vasárnap a koszorún meggyújtott első gyertyát tette ki, hétfőn az első hó volt a téma a Parlament ablakából - belülről -, kedden viszont egy doboz "erős pistás" szaloncukorról posztolt ezzel a felirattal: Erős Pista, erős Magyarország. A szöveg angolul is megjelenik a posztban.

A keresztény kultúrkörben advent idején az emberek adventi naptárat - tablót, táblácskát - "nyitnak", minden naphoz tartozik egy ablak, amit a nap folyamán a naptár használói kinyithatnak, mögöttük kirajzolódik valamilyen adventi, karácsonyváró jelenet, ábrázolás, gyermekek esetében sokszor édesség.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×