INFORÁDIÓ 
2020. február 22. szombat
Gerzson

gyárfás tamás

fenyő-gyilkosság

ibolya tibor

Gyárfás Tamás volt úszószövetségi elnök és médiavállalkozó a Nemzeti Nyomozó Iroda VI. kerületi épületénél 2018. április 19-én. Ezen a napon Fővárosi Főügyészség a házi őrizet elrendelését indítványozta a Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében gyanúsítottként kihallgatott Gyárfás Tamás ellen, ennek értelmében a volt úszószövetségi elnököt hazaengedték.

12 évet kaphat Gyárfás Tamás, ha beismerő vallomást tesz

Infostart / InfoRádió

A Fővárosi Főügyészség szerint igazolható a médiavállalkozó szerepe a Fenyő-gyilkosságban.

A Magyar Nemzet arról ír, hogy tizenkét éves fegyházbüntetést és tíz év közügyektől eltiltást ajánl beismerése esetére Gyárfás Tamásnak a Fővárosi Főügyészség, amely azzal vádolja a sportvezetőt, hogy ő kérte fel több mint húsz évvel ezelőtt Portik Tamást, hogy ölesse meg konkurensét, Fenyő János médiavállalkozót.

A hatóság szerint Gyárfás Tamás bűnösségét valószínűsítik azok a hangfelvételek, amelyeket Portik Tamás rögzített a 2000-es években. Ezekről korábban azt mondta Gyárfás Tamás, hogy őt igazolják, mivel kitűnik belőlük, hogy az Energol Rt. egykori igazgatója rendre ki akarja mondatni vele, hogy köze volt Fenyő János halálához, ám ő ezt többször visszautasította.

Ibolya Tibor fővárosi főügyész viszont ezzel összefüggésben szerdán azt mondta, hogy bár a megbízás pontos körülményei nem ismertek, a hangfelvételek és a további bizonyítékok alapján mégis igazolni lehet Gyárfás Tamás felbújtói szerepét az ügyben – írja a Magyar Nemzet.

Nyitókép: Koszticsák Szilárd
A címlapról ajánljuk

1200 életrajz nyilvános

Az áldozatok emléknapjához közeledve a Nemzeti Örökség Intézete (Nöri) szinte teljessé tette...
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018