eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Főszerkesztőt vált a 24.hu

Létrejön a digitális lapigazgatói poszt és csere lesz a főszerkesztői poszton.

A 24.hu eddigi főszerkesztője, Szigeti Péter augusztus 1-től digitális lapigazgatóként vezeti tovább a 24.hu hírportált, ezzel egy időben Pető Péter eddigi főszerkesztő-helyettes főszerkesztővé, Bita Dániel vezető szerkesztő pedig főszerkesztő-helyettessé lép elő - közölte a portál.

A 24.hu-nál újonnan létrehozott, de a Central Médiacsoport más termékeinél korábban már jól működő lapigazgatói feladatkörben Szigeti Péter felel ezentúl a portál hosszú távú tartalmi és üzleti stratégiájáért. A 24.hu üzleti irányítását eddig Bognár Bálint, a kiadó digitális üzletágának vezetője látta el termékmenedzserként. Megnövekedett feladatai miatt döntött az átszervezés mellett, amely illeszkedik a hírportál elmúlt két évben zajló fejlesztési stratégiájába - írták.

A kiadó fejlesztési stratégiájával összhangban Szigeti Péter felelősségi körébe a jövőben nemcsak a 24.hu tartozik, hanem ő irányítja majd a Vezess.hu portált és az autóMAGAZINt is. Müller András, a Vezess.hu eddigi termékmenedzsere távozik a kiadótól, a kapcsolódó feladatok teljes körűen a digitális lapigazgatóhoz kerülnek. A Vezess.hu tartalmi irányítását a jövőben is Horváth Zsolt főszerkesztő végzi és az autóMAGAZIN havilapot Gajdán Miklós szerkeszti.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×