INFORÁDIÓ 
2019. december 6. péntek
Miklós

hajóbaleset

hableány

holttest

duna

A Clark Ádám úszódaru kiemeli a balesetben elsüllyedt Hableány turistahajó roncsát a Margit hídnál 2019. június 11-én. A Hableány május 29-én süllyedt el a Margit hídnál, miután összeütközött a Viking Sigyn szállodahajóval. A fedélzeten 35-en utaztak, 33 dél-koreai állampolgár és a kéttagú magyar személyzet. Hét embert sikerült kimenteni, hét dél-koreai állampolgár holttestét pedig még aznap megtalálták. Azóta további tizenhárom áldozat, köztük a Hableány matrózának holttestét találták meg és azonosították.

A Hableány újabb áldozatát találhatták meg

Infostart

A rendőrség elismerte, hogy a Duna-parton találtak egy holttestet.

Kulcs térségében bukkantak egy holttestre, a Hableány sétálóhajó balesetének egyik halálos áldozatára - írta a 168ora.hu. A portál forrása szerint „valószínűleg” dél-koreai volt.

A rendőrség azt közölte, hogy Makád térségében a Duna-parton találtak egy holttestet, amelynek azonosítása folyamatban van, bővebb tájékoztatást csak az azonosítást követően tudnak adni.

Makád a Csepel-sziget legdélebbi településeként Kulccsal szemben fekszik a Duna partján.

A Hableány május 29-én nem sokkal 21 óra után süllyedt el. Fedélzetén 33 dél-koreai turista és a két fős magyar személyzet utazott. A tragédiát heten élték túl, hivatalosan két személy holttestét továbbra is keresik.

Minden hírünk a témában ITT.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018