eur:
394.96
usd:
371.49
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
A Clark Ádám úszódaru kiemeli a balesetben elsüllyedt Hableány turistahajó roncsát a Margit hídnál 2019. június 11-én. A Hableány május 29-én süllyedt el a Margit hídnál, miután összeütközött a Viking Sigyn szállodahajóval. A fedélzeten 35-en utaztak, 33 dél-koreai állampolgár és a kéttagú magyar személyzet. Hét embert sikerült kimenteni, hét dél-koreai állampolgár holttestét pedig még aznap megtalálták. Azóta további tizenhárom áldozat, köztük a Hableány matrózának holttestét találták meg és azonosították.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

A Hableány újabb áldozatát találhatták meg

A rendőrség elismerte, hogy a Duna-parton találtak egy holttestet.

Kulcs térségében bukkantak egy holttestre, a Hableány sétálóhajó balesetének egyik halálos áldozatára - írta a 168ora.hu. A portál forrása szerint „valószínűleg” dél-koreai volt.

A rendőrség azt közölte, hogy Makád térségében a Duna-parton találtak egy holttestet, amelynek azonosítása folyamatban van, bővebb tájékoztatást csak az azonosítást követően tudnak adni.

Makád a Csepel-sziget legdélebbi településeként Kulccsal szemben fekszik a Duna partján.

A Hableány május 29-én nem sokkal 21 óra után süllyedt el. Fedélzetén 33 dél-koreai turista és a két fős magyar személyzet utazott. A tragédiát heten élték túl, hivatalosan két személy holttestét továbbra is keresik.

Minden hírünk a témában ITT.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×