eur:
395.14
usd:
371.18
bux:
65348.24
2024. április 19. péntek Emma
Strandolók a kánikulában a budakalászi Lupa-tónál 2017. augusztus 4-én. A tartós kánikula miatt augusztus 6-án 24 óráig meghosszabbította a hőségriadót Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár.
Nyitókép: Mohai Balázs

Tragédia a Lupa-tónál

Egy idős férfi fulladt bele szombaton a bányatóba.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságtól azt a tájékoztatást kapta, hogy a szombati haláleset körülményeit a Szentendrei Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, az ügyben idegenkezűség gyanúja nem merült fel. Az eset részleteiről nem adtak bővebb bővebb tájékoztatást.

Az üzemeltető közleményében cáfolta, hogy a tragikus baleset a Lupa Beach területén történt, mint írják, az Öböl Strand területén történt a tragédia.

Az Indexhez eljuttatott közlemény szerint szombaton kora délután megkeresték a vízimentőket, hogy egy idősebb, 70 év feletti frfit nem találnak, segítsenek a megkeresésben. Miután sem a strandolók, sem a családtagok nem észlelték, hogy valaki a vízben bajba került, és a vízimentők sem észleltek hasonló esetet, először a parton, a strand épületeiben keresték a férfit az Öböl partszakaszán.

Közben egy újabb információ érkezett arról, hogy megkerült a keresett férfi, majd később újra értesítették a vízimentőket, hogy mégsincs meg a keresett személy. Ezután már motorcsónakkal pásztáztak egy nagyobb partszakaszt a bányatavon, majd riasztották a tűzoltó búvárokat, akik a vízben később megtalálták a férfit.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×