INFORÁDIÓ 
2019. december 12. csütörtök
Gabriella

jobbik

országgyűlés

jakab péter

Jakab Péter EP-képviselőjelölt a párt szolnoki kampányzáró rendezvényén 2019. május 24-én.

A megújulás jegyében változtat a parlamentben a Jobbik

Infostart / MTI

A Jobbik országos elnöksége Jakab Pétert - a párt szóvivőjét - jelöli a párt országgyűlési képviselőcsoportja vezetőjének.

"A Jobbik megértette, mit üzentek otthon maradt támogatói: megújulásra van szükség. A párt elnöksége úgy látja, hogy Jakab Péter megtestesíti mindazt, amire az eredményes nemzeti érdekképviselet érdekében szüksége van hazánknak" - áll a párt közleményében.

Azt írták: a miskolci, háromgyermekes, pedagógus végzettségű országgyűlési képviselő a tavalyi parlamenti választáson alig több mint 100 szavazattal maradt el az egyéni győzelemtől. Az Országgyűlésben végzett munkája során sokszor szembesítette a "népnyúzó Orbán-kormányt gőgös zsarnokságának" következményeivel.

A Jobbik országos elnökségének meggyőződése, hogy Jakab Péter személyében Orbán Viktor miniszterelnök "méltó ellenfelet kap az Országgyűlésben" - tették hozzá.

Jakab Péter a Jobbik szóvivője.

Gyöngyösi Márton az EP-be megy

A párt frakcióvezetője jelenleg Gyöngyösi Márton elnökhelyettes, európai parlamenti (EP-) listavezető. A Jobbik szerdai közlése alapján ő lesz a Jobbik EP-képviselője. A párt az egy héttel ezelőtti EP-választáson egy mandátumot szerzett.

A Jobbik országos elnöksége szombaton bejelentette, hogy vállalva a politikai és személyi felelősséget az EP-választás eredményéért, nem tölti ki teljes mandátumát, hanem előrehozott tisztújítást ír ki, amelyet az önkormányzati választások utáni hónapban tart. Addig az országos elnöksége teljes jogkörrel látja el feladatait.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018