eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Mentőautó a gyáli rendőrkapitányság előtt 2018. május 26-án. A Pest megyei kisvárosban, a Vecsési úton két személyautó és egy terepjáró ütközött egymással. Az ütközést követően verekedés tört ki és feltehetően gumilövedékes riasztófegyverből lövések is eldördültek. A helyszínen ketten megsérültek.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Újabb rettenetes baleset és megint a 4-es főúton

Teherautó és kisbusz ütközött, három ember meghalt, többen súlyosan megsérült a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Székelynél.

A rendőrség beszámolója szerint a baleset úgy történt, hogy egy tehergépkocsi-szerelvény nekiütközött az előtte lekanyarodni szándékozó kisbusznak, amely egy személygépkocsinak is nekicsapódott.

A kisbusz utasai közül hárman a helyszínen életüket vesztették. A baleset további három súlyos sérültjét a mentők kórházba vitték.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az útszakaszt lezárták, a forgalmat mindkét irányból Demecser felé terelik.

Mint arról az Infostart beszámolt, vasárnap éjszaka történt egy hat áldozatot követelő frontális ütközés szintén a 4-es főúton, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Fegyverneknél. Az áldozatok között egy állapotos nő és egy gyermek is van.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×