INFORÁDIÓ 
2019. augusztus 23. péntek
Bence

bicske

tűzoltó

önkéntes

Párizs, 2019. március 16. Tűzoltó egy lángoló étteremnél egy erőszakossá fajult sárgamellényes tiltakozáson Párizsban 2019. március 16-án, a mozgalom 18. egymást követő hétvégi tüntetésén. Az antikapitalista és rendőrellenes szlogeneket skandáló anarchisták gyújtogattak, kirakatokat törtek be és éttermeket rongáltak meg. A hatóságok közel száz rendbontót előállítottak. MTI/EPA/Yoan Valat

A közvéleményhez fordulnak segítségért a bicskei tűzoltók

Infostart

Egy-két éven belül vége a mentéseknek, ha nem lesz új kocsi.

Közadakozásból lehet új fecskendője a bicskei tűzoltóságnak, miután az egyik jármű állapota egy-két éven belül már nem fogja lehetővé tenni az éles bevetést - írja a Kemma.hu.

A megye számos tűzeseténél szolgáló tűzoltók az 1-es úton és az M1-es autópályán is rengeteg mentésben részt vettek már, tavaly például a bajnaiakkal összefogva egy égő zsámbéki házból hoztak ki gázpalackokat.

Az önkéntesekből álló bicskei tűzoltóság, mindamellett, hogy 13 településre vigyáz, az autópályán is segítenek Biatorbágy és Tatabánya között, az 1-es főúton pedig 24 kilométer az övék.

Bicskén minden tűzoltó a szabadidejét áldozza fel ezért a nemes hivatásért, ha szükséges, riasztásra sietnek, éjjel-nappal, hétköznap-hétvégén vagy akár ünnepnapon is, ezzel is hozzájárulva a biztonsághoz.

A tűzoltóság saját bevételeinek az 50 százaléka normatív állami támogatásból, 15 százaléka a bicskei önkormányzattól, és a maradék bérmunkákból tevődnek össze.

Az új gépjármű beszerzésére Bicske rendkívüli támogatásként felajánlott 20 millió forintot, de ez a legfőbb beavatkozó jármű cseréjéhez sajnos nem elegendő.

Itt lehet adakozni: Bicskei Önkéntes Tűzoltóság, Erste Bank: 11600006-00000000-80926933

Nyitókép: MTI/EPA/Yoan Valat
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018