INFORÁDIÓ 
2019. június 16. vasárnap
Jusztin

turizmus

horvátország

horvát idegenforgalmi hivatal

Budapest, 2019. március 24. Kolinda Grabar-Kitarovic horvát köztársasági elnök (k) a Horvát Idegenforgalmi Hivatal Horvátországot népszerűsítő promóciós napján a belvárosi Gozsdu udvarban 2019. március 24-én. MTI/Mónus Márton

A horvát államfő Budapesten szelfizget - képek

Infostart / MTI

Horvátországot népszerűsítő promóciós napot tart a fővárosi Gozsdu udvarban a Horvát Idegenforgalmi Hivatal.

Az eseményt azért időzítették vasárnapra, mert Budapesten ekkor mérkőzik a magyar válogatott Horvátország csapatával a futball Európa Bajnokság selejtezőjében - mondta Ivana Herceg, a hivatal igazgatója vasárnap Budapesten az MTI-nek.

Hozzátette, Kolinda Grabar-Kitarovic horvát köztársasági elnök is kilátogat majd a helyszínre.

Ivana Herceg elmondta, a Horvát Idegenforgalmi Hivatal egy zágrábi központú nonprofit szervezet, amely 20 éve van jelen Magyarországon. A intézmény elsődleges feladata az, hogy bemutassa és népszerűsítse Horvátországot. A hivatalba ellátogatók praktikus tanácsokat kaphatnak arról, milyen látványosságokat keressenek fel, és az egyes utakra mit vigyenek magukkal.

Ivana Herceg arról is beszámolt, hogy Horvátország továbbra is népszerű a magyarok körében, adataik alapján tavaly 620 ezer magyar turista látogatott el a szomszédos országba, és mintegy 3 millió vendégéjszakát töltöttek el ott.

Budapest, 2019. március 24.
Kolinda Grabar-Kitarovic horvát köztársasági elnök (k) a Horvát Idegenforgalmi Hivatal Horvátországot népszerűsítő promóciós napján a belvárosi Gozsdu udvarban 2019. március 24-én.
MTI/Mónus Márton
Kolinda Grabar-Kitarovic horvát köztársasági elnök (k) a Horvát Idegenforgalmi Hivatal Horvátországot népszerűsítő promóciós napján a belvárosi Gozsdu udvarban 2019. március 24-én. MTI/Mónus Márton
Budapest, 2019. március 24.
Kolinda Grabar-Kitarovic horvát köztársasági elnök (j) a Horvát Idegenforgalmi Hivatal Horvátországot népszerűsítő promóciós napján a belvárosi Gozsdu udvarban 2019. március 24-én.
MTI/Mónus Márton
Kolinda Grabar-Kitarovic horvát köztársasági elnök (j) a Horvát Idegenforgalmi Hivatal Horvátországot népszerűsítő promóciós napján a belvárosi Gozsdu udvarban 2019. március 24-én. MTI/Mónus Márton
Budapest, 2019. március 24.
Kolinda Grabar-Kitarovic horvát köztársasági elnök (k) a Horvát Idegenforgalmi Hivatal Horvátországot népszerűsítő promóciós napján a belvárosi Gozsdu udvarban 2019. március 24-én.
MTI/Mónus Márton
Kolinda Grabar-Kitarovic horvát köztársasági elnök (k) a belvárosi Gozsdu udvarban. MTI/Mónus Márton

Nyitókép: Kolinda Grabar-Kitarovic horvát köztársasági elnök (k) a Horvát Idegenforgalmi Hivatal Horvátországot népszerűsítő promóciós napján a belvárosi Gozsdu udvarban 2019. március 24-én. MTI/Mónus Márton
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018