eur:
394.75
usd:
370.43
bux:
65337.27
2024. április 19. péntek Emma

Szerdán és csütörtökön is dugó várható az M0-son

A körgyűrű déli szektorán zajló fejlesztés kapcsán csúcsidőn kívül újítják fel az ideiglenes sárga burkolati jeleket. Torlódásra így is számítani kell.

Az M0-s autóút déli szektorán a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában zajló fejlesztési munkák kapcsán az ideiglenes sárga burkolati jelek felújító festését végzik a szakemberek, mivel a téli időjárás és a nagy forgalom miatt megkoptak - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Sávszűkítésre kell számítani a Soroksári Duna-híd és a Hárosi Duna-híd környezetében, illetve az M6-os autópálya csomópontja és a Hárosi Duna-híd között is.

A munkálatokat január 16-án, szerdán és január 17-én, csütörtökön reggel 9 óra és 16 óra között, illetve hétvégén reggel 8 óra és 16 óra között végzik, mozgó terelés mellett.

A festési és száradási idő ütemenként 1-1,5 óra. Egy-egy ütem befejezése után a főpályáról időszakosan levonulnak a szakemberek, így az esetlegesen feltorlódott forgalmat elengedik. A munkavégzés a kedvező időjárás miatt lehetséges és a balesetek megelőzése szempontjából szükséges.

A közlekedők türelmét kérik és azt javasolják, indulás előtt tájékozódjanak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának weboldalán. Ezen egyébként

szerdán 15 órakor az volt olvasható, hogy éppen Nagytétény térségében, a 13-as és a 16-os kilométer között festik az útburkolati jeleket. A munkaterület mögött több kilométer hosszan araszolnak a járművek. Az M5-ös autópálya irányába közel 1 óra a menetidő-veszteség.

Az M1-es felé nincs fennakadás.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×