INFORÁDIÓ 
2019. július 22. hétfő
Magdolna

m3-as autópálya

javítás

autópálya

Gödöllő, 2017. november 21. Munkavégzés miatt sávlezárás az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán Gödöllőnél 2017. november 21-én. MTI Fotó: Kovács Tamás

Nehezebb lesz autózni az M3-ason

Infostart

Az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Bag térségében dilatációs szerkezet javítási munkákat végeztet a Magyar Közút Nonprofit Zrt. külső szakkivitelező bevonásával csütörtök kora reggeltől.

A munkálatok a külső sávot érintik majd, a forgalom a munkavégzés idején egy sávon haladhat. A csúcsforgalmi időszakban sávelhúzásos terelést építenek ki, hogy a Nyíregyháza felé vezető oldalon is biztosított legyen 2 sáv.

Csúcsforgalmi időszakban az autósok a belső és a leállósávon közlekedhetnek majd.

A beépítendő anyagok technológiai kötésideje miatt a forgalom a külső sávban csak szeptember 14-én, pénteken déltől haladhat majd.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be.

A munkálatok idejére a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közlekedők türelmét és megértését kéri, a javítási és fejlesztési munkákat azért végzik a szakemberek, hogy a közlekedők hosszú távon is biztonsággal használhassák az M3-as autópályát.

Nyitókép: Kovács Tamás
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018