INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 29. kedd
Mihály

útlezárás

bkk

közlekedés

tömegközlekedés

Útlezárások Budán péntek hajnaltól vasárnapig

Infostart

Csütörtök éjféltől vasárnap hajnalig több útlezárás is lesz az Ybl Miklós tér környékén a Magyarország V4-elnökségének lezárására szervezett programok miatt.

Lezárják a járműforgalom elől csütörtök éjféltől vasárnap hajnalig az Öntőház utcát, a Lánchíd utcát és az Ybl Mikós teret, szombaton pedig az Apród utcát, a Fátyol utcát, a Fogas utcát, a Várkert rakpartot és a Döbrentei utcát is rendezvény miatt (V4 - Évadzáró ünnep).

Tömegközlekedés

Péntektől vasárnapig változik a 19-es, a 41-es villamos, a 109-es busz és a D12-es hajójárat közlekedése, több utcát pedig lezárnak a Várkert Bazár környékén a V4 elnökségének záróeseményéhez kapcsolódó szombati rendezvény miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A 19-es villamos megosztva közlekedik a Bécsi út/Vörösvári út és a Batthyány tér, valamint a Rudas Gyógyfürdő és a Kelenföld vasútállomás között. A Várkert Bazár, a Clark Ádám tér és a Halász utca megálló mindkét irányban kimarad.

A 41-es villamos a Rudas Gyógyfürdő és a Szent Lukács Gyógyfürdő megállóhely között módosított útvonalon, mind a két irányban a Krisztina körút-Széll Kálmán tér-Margit körút útvonalon halad, és egyik irányban sem érinti a Várkert Bazár, a Clark Ádám tér, a Halász utca, a Batthyány tér, a Bem József tér és a Margit híd, budai hídfő megállót. A villamosok ideiglenesen az 56A és a 17-es villamos megállóiban állnak meg - tették hozzá.

A 109-es busz hosszabbított útvonalon a Clark Ádám térig közlekedik.

A D12-es hajó pedig szombaton nem érinti a Müpa-Nemzeti Színház H és a Várkert Bazár megállót.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018