INFORÁDIÓ 
2020. július 13. hétfő
Jenő

balaton

m7-es autópálya

torlódás

M7-es autópálya: a szokásos szakaszos torlódások - Brutális forgalom!

InfoRádió

Rendkívül erős a forgalom az M7-es autópályán Budapest felől a Balaton irányába, Érd és Kápolnásnyék között, valamint a balatonvilágosi csomópont előtt lassabb tempóra, szakaszos torlódásokra kell készülni.

Emellett a 7-es főúton is lassú a haladás Tárnok és Martonvásár térségében. Aki teheti, az M1-es felé vagy az M6-os autópálya felé elkerülheti az érintett útszakaszt - írja az Útinform.

Az Ausztria felől érkező Magyarországon áthaladó tranzitforgalom miatt az M1-es autópálya – M0-s autóút – M5-ös autópálya útvonalon a szokásosnál jóval erősebb forgalomra és lassabb haladásra kell számítani.

- az M1-esen Lébény térségében Budapest felé a 146-os km-nél, Győrnél pedig a 110-es km-ben baleset lassítja az előrejutást, több km-es a torlódás a térségben.

- az M0-s autóút déli szektorában az M5-ös csomópont előtti szakaszon lépésben halad a forgalom.

Az M1-es autópályán Hegyeshalomnál hatósági ellenőrzést végeznek, megközelítőleg 2 km a torlódás Ausztria felé. 25-30 perc várakozásra kell számítani.

Az M5-ös autópályán Röszkénél közel 4 km-es kocsisor torlódott fel a határátkelő előtt, az M43-as autópályán Nagylaknál a kilépő oldalon mintegy 3 km-es a várakozó kocsisor.

Az M0-s autóúton Vecsés térségében a 38-as km-nél az M1-es felé vezető oldalon javítják a burkolatot, egy sáv járható, lépésben halad a forgalom.

Az 51-es főúton Kiskunlacházánál felújítási munkálatok miatt félpályás lezárások lassítják a forgalmat, a váltakozó irányú forgalmat jelzőőrök segítik. Mindkét irányban lassú a haladás.

A 84-es főúton Simaságnál (84-85 km) munkavégzés miatt csak egy sávon, váltakozva haladhat a forgalom. Mindkét irányban rendkívül lassú a haladás.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018