eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Még hat csoki árát adja vissza az IKEA

Az IKEA hat további, mogyoróra és mandulára allergiások vagy érzékenyek által nem fogyasztható terméket hív vissza azok lejárati idejétől függetlenül - közölte a társaság csütörtökön, azt követően, hogy a hét elején két csokoládét hívott vissza, mert a tejre vagy mogyoróra érzékeny embereknél allergiás reakciókat válthatnak ki.

Még hat csoki árát adja vissza az IKEA

A vásárlók visszavihetik az adott termékeket bármelyik magyarországi IKEA áruházba, ahol visszakapják azok teljes vételárát - áll a közleményben.

A tájékoztatás szerint a mogyoró és a mandula több alkalommal is megtalálható volt a termékekben, ami azt jelenti, hogy fogyasztásuk nem javasolt az ezekre érzékeny embereknél. A termékek csomagolásán nem tüntették fel megfelelően a gyakori allergéntartalmat, a csomagolásokon csupán a "tartalmazhat" szó szerepel. Az információ így esetlegesen félrevezető is lehet, ezért az IKEA valamennyi piacán visszahívta azokat.

A cég közölte az is, hogy eddig nem értesült allergiás esetről a hat, most visszahívott csokoládé miatt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×