eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Pótlóbuszok járnak a hétvégén a H5 vonalán

Pályakarbantartási munkák miatt a hétvégén autóbuszok közlekednek a H5-ös HÉV vonalán Szentendre és Békásmegyer között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Szombaton és vasárnap reggel 5 és este 11 óra között a H5-ös hév szerelvényei csak a Batthyány tér és Békásmegyer között közlekednek, Szentendre és Békásmegyer között hév-pótló autóbuszokkal lehet utazni.

A karbantartási munkák ideje alatt, szombaton csak a Szentendréről hajnali 3:53-kor, 4:33-kor és 5:03-kor induló, illetve vasárnap a Batthyány térről 22:48-kor, 23:08-kor, 23:18-kor és 23:48-kor, valamint a Szentendréről 23:03-kor induló vonatok közlekednek a vonal teljes hosszán, a Batthyány tér és Szentendre között - írta a BKK.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rendszeresen monitorozza az általános többlethalálozás alakulását idehaza a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Survaillance Központja. A napokban megjelent gyorselemzésükben a járványügyi szakemberek kiemelték: 2023 utolsó heteiben 7% többlethalálozás volt megfigyelhető a 2014-2019-es (vagyis Covid-járvány előtti) évek azonos időszakához képest. Az idősek esetében sajnos ebből a szempontból még súlyosabb volt a tavaly év vége.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×