INFORÁDIÓ 

2018. március 20. kedd
Klaudia

Újabb utazást szervez középiskolásoknak a Rákóczi Szövetség

Infostart / InfoRádió
Kárpát-medencei utazási lehetőséget kínál a Rákóczi Szövetség a magyar középiskolásoknak június 4-én, a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából.

Kárpát-medencei magyar középiskolásoknak hirdet diákutaztatási pályázatot a Rákóczi Szövetség a június 4-i Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából. A program célja, hogy a Kárpát-medence különböző országaiban élő magyar középiskolások ellátogassanak egy másik Kárpát-medencei ország településén működő magyar középiskolához, és így minél több közvetlen kapcsolat alakuljon ki a magyar diákok, tanárok, illetve iskolák között.

A programot idén is pályázati formában hirdette meg a Rákóczi Szövetség, amelyre bármely Kárpát-medencei középiskola jelentkezhet.

A pályázat feltétele, hogy egy Kárpát-medencei másik ország településén működő magyar középiskolájához látogasson a pályázó középiskola utazó csoportja és közös programot szervezzenek június 4-én. Iskolánként egy autóbusznyi diák utazhat a pályázat keretében, amihez a Rákóczi Szövetség 200 ezer forint utazási támogatást ajánl fel a sikeres pályázóknak, illetve igény szerint segít a fogadó iskola közvetítésében.

További információk a Rákóczi Szövetség honlapján találhatók.

A címlapról ajánljuk