eur:
395.37
usd:
366.43
bux:
65697.33
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

"Könnyen lehet, hogy nem lesz drámai hatása Schmitt Pál lemondásának"

Könnyen lehet, hogy nem lesz érezhető hatással a Fidesz támogatottságára Schmitt Pál volt köztársasági elnök plágium-ügyének és lemondásának - mondta az InfoRádiónak Hann Endre, a Medián ügyvezető igazgatója. Hozzátette, a bizonytalan választók aránya a ciklus első éve óta stabilan magas, az ingadozás a hibahatáron belül van.

Stabilan magas azoknak az aránya a ciklus első éve óta, akiknek nincs pártkötődésük. Az ehhez a szürke halmazhoz tartozókról nem lehet megmondani, hogyan szavaznának a választáson, ha egyáltalán elmennének voksolni - mondta az InfoRádiónak a Medián ügyvezető igazgatója.

Könnyen lehet, hogy nem lesz olyan drámai hatása Schmitt Pál botrányának és lemondásának a Fidesz támogatottságára, mint amit sokan várnak tőle - vélekedett Hann Endre. Kifejtette: az elmúlt egy-másfél évben sokszor vártak jelentős hatást egy-egy intézkedéstől vagy eseménytől, és ezek csak lassan és nem mindig tetten érhetően fejtik ki hatásuka.

A Fidesz pillanatnyi bázisa elért egy olyan pontra, hogy nagyon erősen elkötelezett, hívő szavazókat tudhat maga mögött a párt - emelte ki.

Hanganyag: Sigmond Árpád

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×